Wij in het proefhotel

Het begon met een droom

In Oostenrijk wonen en mensen ontzorgen en laten genieten van al het moois wat Oostenrijk te bieden heeft. Maar er komt ontzettend veel bij kijken en echt veel ervaring met gasten hebben we niet. Daarom hebben we besloten om ons voor te bereiden via het Proefhotel

En ook al willen we zelf in de toekomst appartementen aanbieden, ook voor minder validen: we vinden het super om te leren hoe onze gasten optimaal kunnen ontzorgen en kunnen laten genieten.

Onder begeleiding van Hans en Nel die 7 jaar lang hun gastenverblijf succesvol runden.

SneeuwBelevenisWeekend

Van 18-25 februari tot 4 maart 2017 organiseerde we twee SneeuwFamilieWeken in het Proefhotel. Weken met wintersportplezier voor de hele familie!

HOE HEBBEN WE HET PROEFHOTEL BELEEFD?
Hoe we de weken en het weekend hebben beleefd? Dat lees je in ons blog: ‘Terugblik proefhotel avontuur Patrick & Mirjam’

(Origineel blog is te vinden op http://www.proefhotel.nl/proefhotel-ervaringen/)

Ben je benieuwd naar ons hele Proefhotelverhaal? Kijk dan op de pagina van Het Proefhotel

Sneeuwfamilieweken

Wintersportplezier in de voorjaarsvakantie voor de hele familie!

18-25 februari (Nog een paar kamers) Reserveer http://www.proefhotel.nl/kom-logeren/patrick-mirjam/ 25 februari-4 maart 2017 VOL! We organiseren naast een SneeuwBelevenisWeekend twee SneeuwFamilieWeken in het Proefhotel! Hoe we tot dit besluit zijn gekomen, lees je in de Blog Hobbels en Nieuwe kansen text dat we hierover schreven.

Geniet samen met andere gezinnen – met kinderen vanaf 4 jaar – een week lang van wintersport in een comfortabele en kindvriendelijk hotel. Laat je ’s morgens verwennen met een heerlijk ontbijt. En schuif na een geweldige dag in de sneeuw aan voor een veelal Oostenrijks diner. Voor de kinderen is er een heerlijke speelruimte en organiseren we leuke activiteiten. En voor de papa’s en de mama’s hebben een fijne massage in petto.

Kijk voor meer informatie en reserveringen voor de week van 18-25 februari op de pagina van Het Proefhotel