Over ons

Ons verhaal

Al heel lang is ons favoriete vakantieland Oostenrijk en zo in de loop van de tijd is bij ons de wens ontstaan om in de bergen te gaan wonen. De bergen in trekken om uitdagende wandeltochten te maken, vaak zonder een mens tegen te komen, maar des te meer dieren. Patrick is verslaafd aan skiën en wij kunnen goed een feestje of event organiseren. Wij krijgen energie van het anderen naar de zin maken.

Het idee ontstond 10 jaar geleden

De rust, ruimte en natuur van Oostenrijk spreken ons enorm aan, maar ook de meer ‘leven en laten leven’ mentaliteit van de Oostenrijkers. Zo is al meer dan 10 jaar geleden de wens om te emigreren ontstaan, steeds concreter geworden en in 2016 vielen de puzzelstukjes in elkaar om de stap te gaan zetten. Eerste helft 2017 gaan wij emigreren naar Oostenrijk om ons gastenverblijf te starten.

Jetzt geht’s los!

Wij hebben verschillende levensbepalende momenten in ons leven gehad. Afzonderlijk en samen. Die maken waar we nu staan; op een kruispunt in ons leven. We beëindigen beiden onze carrière in loondienst, na meer dan twintig jaar en staan aan het begin van ons eigen gastenverblijf: Hartje Oostenrijk!

We hopen je in de loop van 2017 in ons eigen gastenverblijf te mogen ontvangen! Maar gaan we ons eerst voorbereiden in het Proefhotel.